Äntligen!

Igår, 1/7 så kom äntligen en representant ifrån kommunens tekniska avdelning, AnnMarie Erlandsson. Hon bad om ursäkt för den försenade kontakten, men förklarade också att kommunen inte alls har suttit och "rullat tummarna" i tre månader, utan dom har verkligen försökt att finna en lösning på markstödet som behövs för att hålla marken på plats, men ännu inte funnit någon bra lösning på problemet, med att min klädsel är kommunens markstöd. Tjänstemännen kommer inte heller att jobba vidare med ärendet förrän i augusti.

Så det som Björn Martinsson sade till Bohusläningens reporter om att han skulle ta kontakt med mig och åtgärda problemet inom en månad, dock senast innan säsongen började, det höll han inte.

Några minuter efter att AnnMarie gått, så kom Mikael Sternemar som förste politiker som någonsin har besökt mig under dessa 5-år som jag haft boden. Som politiker så ville han inte utala sig i frågan, utan han ville att tjänstemännen skulle handha ärendet. Men han tyckte ändå att jag borde åtminstone kunna under-hålla klädseln. vilket jag tolkade som att jag bör kunna komma åt och måla klädseln t.ex. Det är ju omöjligt att göra, som det är nu, när kommunen använder den som markstöd

2 Jul 2014