Om oss

Vi är ett litet företag som har specialiserat oss på brodyrer, transfertryck, reklammaterial och kläder. Vår verksamhet är beläget i ett hamnmagasin i centrala Kungshamn. Vi utför egna brodyrer och kan specialdesigna och tillverka brodyren efter det som du eller ditt företag så önskar. 

 

Vår verksamhet har varit i gång sedan sommaren 2010 och vi har nu utökat verksamheten med transfertryck vilket gör att du kan ta en bild med en kamera och sedan skicka den till oss. Sedan väljer du det plagg som passar dig bäst och vi lägger på trycket. Förutom textiler kan vi tillverka din personliga kaffemugg, pussel eller kuddöverdrag mm. Se vidare under fliken Brodyrer och transfertryck.

 

 Vi vänder oss även till företag som önskar sig reklammaterial. Vi gör din logga enkelt och smidigt och sedan trycker vi upp det på de plagg eller plastmaterial som du och ditt företag önskar, se vidare under fliken Reklammaterial.

 

 

 

I vår butik finner du också kläder, handdukar m.m. Besök oss när du/ni ändå besöker Kungshamn och se ifall ni hittar det som passar er i vår butik. Våra kläder är framtagna av Tracker, ett norskt företag med bra kvalitet. Se vidare under fliken Våra kläder.

  

För beställning se under fliken Kontakta oss.