Kläder, kepsar och väskor

Snygga kläder vilar på snygg design

 

Våra kläder kommer från ett norskt företag som heter Tracker. Kläderna håller en hög kvalitet och vi rekommenderar både båtfolk och kära landbor att testa vår kollektion i vår butik nära havet.

 

Original Sea Master

Våra snygga vind- och regntäta jackor passar utmärkt både vid en båttur som på land, vår, sommar och höst. Denna marina jacka har ett trelagerskal med tejpade sömmar. Invändiga elastiska manschetter runt handlederna för att bevara värmen. Avtagbar och justerbar huva med reflexer, samt dubbla reflexband på varje överarm. Modellen finns för både kvinnor och män.  De tunna, sköna jackorna finns i ljus och mörk marinblått, svart, rött och vitt.

 

Extrem Pro Shell - Tuffa friluftsjackor i olika färger

Våra friluftsjackor heter Extrem Pro Shell och finns i flera varianter både för honom och för henne. Denna jacka tål det mesta såsom fjällvandring, skidåkning som en båttur. Materialet består av 100% polyester/spandex med membran som andas och microfleece. Jackan består av ett tre lager vatten- och vindtät material med vattenavvisande dragkedjor och svetsade sömmar. Det finns en justerbar/avtagbar huva, samt snörning vid linningen. Färger finns i svart med röd, turkos eller orange kontrast.

 

 Snygga baseball kepsar 

 

Snygga Amerikanska baseball kepsar att ha med på stranden. De finns i olika färger med en mässingspänne som justerar storleken. 03 sandfärgad, 04 svart och 05 Marinblå. Pris 34 kr. inklusive moms (pris per styck. Minsta antal 10 st.)

 

 Snygg Travel Bag för tuffa äventyr 

 

 

 

 

En trevlig bag för resor till och från gymmet eller jobbet. Se till att få den broderad när du beställer den så att den blir personlig. Tillverkat i polyester, väger ca 1,2 kg och rymmer 55 l. Pris 348 kr inkl. moms